Gi barna en bursdagsfest som de sent vil glemme

Bursdager er noe helt magisk når man er barn. Selvfølgelig er dette dels noe som hypes av ivrige slektninger, handelsstanden, og diverse kulturbærere, det er også fint å kunne gi barna en dag som er helt utenom det vanlige. Det er en unnskyldning for å skeie ut litt, noe som både gammel og ung har godt av.

Noen tar det hele litt for langt, og bruker alt for mye penger på å holde et selskap, selv om vi som er litt eldre vet at det er ganske enkelt å lage en kul kveld med mindre dyre ting, så lenge man kan kose seg sammen.

Barn er foruten dette enkle i smaken. Hvis du gruer deg til å måtte lage mat til en hel skokk unger, er løsningen for dette enkel. Du bestiller noen Pizzaer, og har noen pølser og brød i bakhånd om det skulle vise seg å bli for lite mat. Det koster heller ikke all verdens å kjøpe litt kjeks, kaker og brus på butikken.

Kanskje et selskap med Disney-tema er tingen?

Har du noen der hjemme som forteller deg at de skal bli prinsesse når de blir stor, eller noen som hardnakket påstår at de skal bli til en racerbil? Med andre ord, har barna dine fått Disney-dilla? Vi har sjekket ut en side som gir deg muligheten til å leve ut barnas drømmer sammen med dem. Her finner du et stort utvalg av disney-kostymer, masker og effekter som gjør det mulig for en hver liten pike å bli til en prinsesse, og til å invitere alle venninnene på prinsesseselskap. Det finnes forresten også kostymer for voksne prinsesser, slik at dere som er med for å passe på, også kan være med.

Når det kommer til klassiske gutte-tema, som Disneys Biler, så skorter det litt på kostymefronten, men du kan finne tallerkener, servietter og godteri i form av overraskelsesegg, som det kan være bra å dele ut for en guttebursdag.

Etter mat og litt lek passer det som regel også godt å sette på en barnefilm, som barna kan se på mens de stapper i seg litt dessert eller godteri. Her er jo Disney fortsatt godt med i løpet, om de kommer til frosne prinsesser, eller pratende fly. Du trenger ikke å overdrive, men det kan være kult å sette opp en projektor og vise filmen stort på veggen, med litt ekstra lyd ved siden av.

Hvilken gave er den perfekte gaven?

Ikke minst er det en dag hvor ungen skal få det litt ekstra som han vil. Om en kjempekul film er kommet ut på kino, så ta med barnet på kino. Om noen virkelig vil forsøke seg på å ri, kanskje det er dagen for et begynnerkurs på en rideskole. Kanskje kreves det nye fotballsko, en fjernstyrt bil, eller det nyeste dataspillet.

Hemmeligheten her er selvfølgelig å følge med såpass godt på hva barnet liker og setter pris på, at man kan gjette seg frem til den perfekte gaven, uten å måtte spørre direkte. Det er mye gøyere, siden man for det første faktisk kan lage en god overraskelse, samtidig som barnet ikke direkte kan kreve noe av deg. Det er best slik, siden det er bedre å gi noe uten at det kreves, enn at du ikke kan gi noe som kreves.