Garn er gaven som aldri slutter å gi

Er det en ting som er sikkert, så er det at strikking er tilbake for fullt her til lands. Skoler har tvunget på barn denne aktiviteten i årrekker i håp om å holde tradisjonen ved like. Det har ikke vært veldig effektivt, men som et mirakel har folket fått øynene opp for strikking helt ut av det blå og virkelig fått sansen for denne aktiviteten. Dette er selvfølgelig med rette, ettersom strikking er en av de mest aktive hobbyene du kan begi deg utpå. Denne avslappende aktiviteten roer ned hele kroppen, samtidig som du faktisk skaper resultater. Med garn kan du strikke til både store og små, og du kan i bunn og grunn strikke akkurat det du vil så langt fantasien din rekker. Her er det jo bare å sette i gang!

Barna elsker disse overraskelsene

Det blir ofte sagt at barna kun vil ha leker og videospill i gaver fra sine foreldre. Rito er en nettbutikk som klart og kontant sier fra om at dette er feil. Barna elsker nemlig når deres foreldre strikker dem helt nye og artige klær med garn fra Rito. I dag får du helt eksklusive tilbud på DROPS Baby Merino hos Rito sin nettbutikk. Dette garnet er spesialdesignet for barn, slik at din pode vil elske det. Ikke bare er det silkemykt og herlig i møtet med huden, men det inneholder stoffer som garanterer null kløe og allergi for ditt barn. Da kan barnet kose seg med nye og varme klær i møtet med vinteren de garantert hater like mye som deg!

Strikk i vei med DROPS garn

DROPS garn er kanskje en av de mest populære garnene blant strikkeentusiaster. Dette har mye å gjøre med kvaliteten på garnet og hvor enkelt det er å strikke med. Spesielt deres Baby Merino modell er meget enkel, siden den er så tynn og myk. Dette hindrer derimot ikke garnet fra å holde på den gode varmen, siden det naturligvis er laget av Merino ull. I ditt første møte med et strikkeprosjekt er DROPS kanskje det aller sikreste valget. Enten du strikker for voksne eller barn, sikrer du deg at mottaker ikke klør som er et helt vanlig resultat av strikkede klær. Nå som bølgen med strikkegalskap har slått inn for fullt er det bare å henge seg på. Med billige garn fra Rito har du en enestående mulighet til å ta opp hobbyen og prøve den ut. Du vil ikke angre og før du vet ordet av det blir du kjent som familiens overhode når du strikker til alle og enhver. Vi nordmenn har nemlig ikke råd til ikke å ha varme klær her til lands!